Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bătrân care şi-a omorât un consătean fiindcă îi făcuse avansuri mamei sale, condamnat cu suspendare

Tuesday, 27 January 2015, 21:56 Sursă: REALITATEA.NET

Curtea de Apel Iaşi l-a condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru lovituri cauzatoare de moarte, pe Jan Chitic, după ce acesta a recunoscut în faţa instanţei că l-a bătut pe un consătean de-al său care ulterior a murit, pe motiv că i-ar fi făcut avansuri mamei sale, scrie Mediafax.ro.

Instanţa ieşeană a majorat cu un an pedeapsa dată iniţial de Tribunalul Vaslui, bătrânul condamnat mergând pe acordul de recunoaştere.

Potrivit rechizitoriului procurorilor vasluieni, bărbatul de 72 de ani a început să-l lovească cu pumnii şi picioarele pe consăteanul său în timp ce aceştia se aflau la băut în casa autorului, pe motiv că victima i-ar fi făcut avansuri mamei septuagenarului, o femeie de 92 de ani. Ulterior altercaţiei, bătrânul de 82 de ani a încercat să plece spre locuinţa sa, însă fiindcă se simţea rău a fost culcat de către agresor şi mama sa pe un pat din casa acestora.

A doua zi când s-au trezit, cei doi au constatat că bărbatul bătut a murit, motiv pentru care agresorul a fugit de acasă. După trei zile de căutări, bărbatul de 72 de ani a fost găsit de către poliţişti, care l-au prezentat magistraţilor Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL