Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A găsit un portofel cu o sumă uriașă și cecuri în alb. Ce a făcut apoi o farmacistă este incredibil

Tuesday, 26 May 2015, 11:44 Sursă: REALITATEA.NET

Într-o clipă de neatenţie, o turistă româncă stabilită în Franța şi-a uitat portofelul la o farmacie aflată pe bulevardul Ferdinand din Constanța. În interiorul portofelului se găseau documentele personale, cecuri în alb, dar şi bani. Femeia a pierdut portofelul în timp ce se afla la cumpărături, scrie replicaonline.ro.

Dupa mai bine de trei ore, cand a realizat pierderea catastrofală, cu o infimă speranţă şi cu mare credinţă că Dumnezeu va face o minune, vârstnica a revenit la farmacie, acolo unde cu deosebită dezinvoltură şi surprinzătoare cinste şi amabilitate, farmacista Aedin Sibel i-a înapoiat bunurile pierdute cu zâmbetul de buze, declarându-se fericită că a putut să o ajute. Femeia a îmbrăţişat-o şi i-a mulţumit farmacistei pentru gestul de omenie.

"V-am mulţumit şi vă mulţumesc din nou, cu deosebit respect din adâncul sufletului, asigurându-vă că mă voi ruga zilnic pentru sănătatea şi fericirea domniei voastre. Mă numesc Maria N. Am 74 de ani, sunt născută în Constanţa şi trăiesc de foarte mulţi ani în Franţa, dar periodic, revin "acasă" să-mi astâmpăr dorul de ţară, de limbă, familie şi prieteni. De fiecare dată plec cu bateriile mai încărcate decât la venire", mărturiseşte femeia într-o scrisoare de mulţumire adresată farmacistei. Constănţeanca spune că va pleca în Franţa mult mai mândră de oamenii de pe meleagurile natale, "căci un reprezentant al acestui popor sunteţi Domnia voastră, stimata mea doamnă".

"Am făcut un gest firesc. Răsplata: fără cuvinte. Iar pe acestă cale şi eu le doresc ca Dumnezeu să fie alături de ei pretutindeni", a scris Aedin Sibel pe reţeaua de socializare Facebook.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL