LIFESTYLE


















Linia divorțului în palmă
Linia divorțului în palmă. Cum afli cât de predispusă este o persoană să își încheie socotelile cu partenerul
În societatea contemporană, fenomenul divorțului este tot mai des întâlnit. Deși deseori pornind de la neînțelegeri aparent banale, conflictele în cuplu pot crește în intensitate și, dacă nu sunt abordate corespunzător, pot conduce la separare. Se spune că linia divorțului în palmă ar putea dezvălui informații importante despre relația de cuplu a unei persoane, conform specialiștilor din domeniu.

ACTUAL





BIZAR





FRESH REFRESH





HOROSCOP


Aceste două zodii au datorii karmice de plătit
Aceste două zodii au datorii karmice de plătit. Cum le influențează conjuncția de duminică dintre Jupiter și Uranus
Conjuncția dintre Jupiter și Uranus din această duminică aduce o energie specială și provocatoare pentru două zodii. Această conjuncție poate aduce la suprafață datorii karmice pe care acestea au de plătit, provocând schimbări profunde și transformări necesare. Energia combinată a lui Jupiter, aducătorul de expansiune și noroc, și Uranus, planeta schimbărilor și a surprizelor, poate aduce revelații și insight-uri care să le ajute pe aceste două zodii să-și elibereze și să-și rezolve întârzierile karmice într-un mod benefic și eliberator.



LUMEA ANIMALELOR

Vipera nicolschii este specifică zonei Rusia-Ucraina
Vipera NEAGRĂ din Rusia și Ucraina, zărită în pădurile din jurul Iașiului. Apariția alimentează temerile
Vipera neagră nicholschii, supranumită și vipera timidă, a fost zărită în zona pădurii de la marginea Iașului. Potrivit specialiștilor, în urmă cu 10-15 ani era o raritate semnalarea prezenței viperelor în județ Iași și îi avertizează pe amatorii de senzații tari să nu facă gesturi necugetate. Statisticile arată că 90% dintre mușcăturile de viperă sunt provocate de gesturi teribiliste, nu de atacuri inevitabile ale șerpiilor.



O pisică din Iași a devenit vedetă pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie?
O pisică din Iași a devenit vedetă pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie?
Eveniment inedit la Iași! O pisică gestantă a fost surprinsă intrând singură în incinta unei clinici veterinare. Imaginile cu felina care a "așteptat" cuminte să fie preluată de medici au devenit virale în mediul online. Ulterior am aflat că pisica a  fătat 4 ghemotoace de blană, respectiv doi băieței și două fetițe.

MODĂ & FRUMUSEŢE





MONDEN

Ce s-a ales de Mihaela Tatu în 2024. Vedeta a mărturisit de ce se teme cel mai mult
Ce s-a ales de Mihaela Tatu în 2024. Vedeta a mărturisit de ce se teme cel mai mult
Mihaela Tatu, una dintre cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc, a vorbit deschis despre frica de moarte și cum pierderile suferite în familie i-au marcat profund existența. Într-un interviu sincer acordat în cadrul podcastului „Universul Parental”, vedeta a împărtășit câteva dintre cele mai intense și personale momente ale vieții, momente care au făcut-o să aprecieze cu adevărat fiecare zi.



Actrița care a fost considerată „cea mai frumoasă femeie din București”. Mulți actori celebri au râvnit la ea
Actrița care a fost considerată „cea mai frumoasă femeie din București”. Mulți actori celebri au râvnit la ea
Ioana Casetti, odată considerată cea mai frumoasă femeie din București, a ales să își lase amprenta într-un mod cu totul diferit față de glamourul scenei artistice. Fosta actriță, recunoscută pentru rolurile sale captivante și frumusețea sa în anii \"60, a decis să renunțe la lumina reflectoarelor pentru a se dedica unei cauze nobile: protecția animalelor fără stăpân.

TIMP LIBER





TRAVEL