Incredibila transformare a unei garsoniere de 33 de metri pătraţi! FOTO

Monday, 23 March 2015, 12:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O  reamenajare în stil industrial a unei garsoniere de doar 33 de metri pătrați arată cât de încăpător poate părea un spațiu mic.

Designerul rus care s-a ocupat de proiect, Dimitri Litvinov, a eliminat toate lucrurile care ocupau nejustificat spațiu în garsonieră. Primele „vizate” au fost caloriferele din fața ferestrei. Pentru încălzirea locuinței, au fost folosite, în schimb, ventiloconvectoare montate în șapă, relatează jurnalista Adela Pârvu pe blogul personal. Peste șapă a fost montat parchet cu aspect de dușumea.

Țevile de la nivelul plafonului și instalația electrică au fost mascate cu casete din panouri de lemn, prinse cu cornier metalic. Între ele, pentru un veritabil aspect industrial, a fost întinsă o plasă de sârmă, oarecum asemănătoare plasei de Buzău.

Majoritatea corpurilor de mobilier au fost instalate de-a lungul pereților. Corpurile care au fost poziționate spre centrul camerei sunt de înălțime joasă, scopul fiind de a nu obtura lumina venită de la singura fereastră a locuinței.

Mai multe informaţii şi 14 fotografii superbe, la acest link.Adaugă părerea ta
Alte articole din: CASĂ & DECORAŢIUNI