Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Retragerea lui Merkel, legătură cu Iohannis

Monday, 29 October 2018, 15:57 Sursă: REALITATEA.NET

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, în emisiunea ”Obiectiv”, că ”Odată cu doamna Merkel se încheie o etapă istorică. Doamna Merkel a fost un excepțional conducător al Germaniei și un bun spre mediu conducător al Europei. Fiind nonconflictual și negociator până la ultima picătură de sudoare, nu a luat până la capăt rolul de locomotivă a Europei, care aparține Germaniei. Nu știu cine va fi următorul cancelar și ce atitudine va avea”. 

”Dispariția politică a doamnei Merkel ar putea să aibă drept consecință renunțarea la candidatura dl președinte Klaus Iohannis. Stâlpul președinției lui Klaus Iohannis cred că a fost doamna Merkel.” a spus analistul politic Bogdan Chirieac. Acesta a adăugat că președintele Iohannis nu a reușit, după patru ani, să închidă epoca Băsescu. 

Bogdan Chirieac a mai afirmat: ”Eu cred că dacă dispare politic doamna Merkel, dl Iohannis nu va mai candida. Nu vă bucurați, pentru că se pregătește dl Cioloș al dlui Macron. Dacă dl Iohannis măcar nu a băgat oameni nevinovați la pușcărie în mandatul său spre deosebire de fostul președinte al României, în schimb mi-e teamă că dl Dacian Cioloș va relua arestările politice în România. Poate mă înșel, mi-aș dori mult. A avut un guvern tehnocrat complet în afara intereselor României”. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN