Dacia l-a transformat într-un infractor. Veste teribilă pentru proprietarii de Dacia

Wednesday, 27 March 2019, 17:53 Sursă: REALITATEA.NET

Dacia l-a transformat într-un infractor. Hoțul care fură numai mașini Dacia a fost reținut din nou! A fost al treilea furt în 5 luni.

Adaugă părerea ta

A devenit cunoscut drept hoțul care fură doar mașini Dacia! Nu are nici măcar permis de conducere! Bărbatul a fost reținut, din nou, de polițiștii argeșeni! Ionuţ P. de 44 din comuna Bârla, a ajuns din nou, în arest, pentru furtul unei maşini Dacia. De fapt, el fură numai maşini autohtone, mai exact Dacia 1300 sau 1310. Este a treia oară, în cinci luni, când acesta săvârșește aceeași faptă.

Săptămâna trecută a furat din nou, evident, tot o Dacie. Asta deşi, se afla sub control judiciar tot pentru furt. Bărbatul chiar a fost trimis în judecată, la începutul anului 2019, pentru o faptă similară.

De această dată, polițiștii au stabilit că în noaptea de 21 spre 22 martie, acesta ar fi sustras un autoturism Dacia din cartierul piteștean Găvana, pe care l-ar fi condus fără a deţine permis de conducere. Autoturismul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Ionuț P. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

A devenit un obicei pentru bărbatul de 44 de ani să fie reținut de polițiști după ce fură câte o mașină Dacia de prin județ. Aceeași faptă a săvârșit-o bărbatul și în noiembrie 2018, dar și acum o lună, în noaptea de 20 spre 21 februarie. Pentru fapta petrecută în noiembrie 2018, Ionuț P. a fost trimis în judecată pentru furt calificat.

Sursa: realitateadearges.net