Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO UPDATE Primarul care și-a umilit fiica nu regretă nimic: E treaba mea cum îmi cresc copilul. Eu i-am trimis filmarea fostei soții

Thursday, 17 September 2020, 07:30 Sursă: Realitatea PLUS

Într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, Traian Ogâgău a afirmat de mai multe ori că este treaba lui cum își crește copilul. Edilul a precizat că el este cel care a filmat scena, în timp ce se afla în vacanța de iarnă, pentru a-i arăta soției cum o educă el pe fata atunci când greșește.

În imagini se vede cum fata în vârstă de 14 ani este obligată să stea cu mâinile deasupra capului și să repete tot ce îi zice tatăl său, supărat că tânăra nu-l ascultă. Traian Ogâgău își umilește fiica și continuă să o filmeze în ipostaze revoltătoare.

"Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata", "O să fac exerciții și o să învăt" sau "Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta", "sunt cea mai fițoasă fată din hotelul ăsta" sunt doar câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete, deși aceasta abia putea vorbi din cauza hohotelor de plâns.. 

La scurt timp după ce imaginile au apărut în spațiul public, primarul din Sângeorz-Băi, care mai speră la un mandat, edilul a acuzat PSD că a publicat acum imaginile pentru a-l defăima în pragul alegerilor. Pe de altă parte, după izbucnirea scandalului, PNL a anunțat că edilul nu candidează din partea partidului și nici nu este membru, cu toate că pagina sa de facebook indică exact contrariu.

După ce imaginile revoltătoare au apărut în spațiul public, polițiștii au început o anchetă. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL