Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reduceri eMAG mașini de spălat vase. Oferte șoc în „Săptămâna electrocasnicelor”

Thursday, 15 June 2017, 15:41 Sursă: REALITATEA.NET

Întreaga ofertă și listă de reduceri eMAG mașini de spălat vase o găsiți - AICI

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L80EU, 12 seturi, 5 programe, 3 functii speciale, Clasa A++, 60 cm. Cu functia de intarziere, poti pre-selecta programul la ora de pornire dorita. Aceasta iti permite sa gestionezi aparatul in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul ramas. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG mașini de spălat vase găsiți - AICI. 

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5330LO, Motor Inverter, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A++, 60 cm. Functia Time Manager va permite sa reduceti la jumatate, timpul de spalare al unui ciclu. Vasele dvs vor fi gata de a fi folosite oricand va doriti. O optiune ideala pentru momentele cand aveti musafiri. Pentru a evita caderea paharelor si a canilor una peste alta si spargerea acestora, cosul superior dispune de un suport cu tepi moi de cauciuc. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG mașini de spălat vase găsiți - AICI. 

Reduceri eMAG mașini de spălat vase. Oferte Whirlpool și Hotpoint

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, 45 cm. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG mașini de spălat vase găsiți - AICI. 

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M132C, 14 Seturi, 11 Programe, Clasa A+++, 60 cm. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG mașini de spălat vase găsiți - AICI. 

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26020, 10 Seturi, 6 Programe, ProSmart Inverter, Clasa A ++. Motorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare, masinile de spalat Beko ofera 10 ani garantie pentru motoarele ProSmart Inverter. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG mașini de spălat vase găsiți - AICI. 

Reduceri eMAG mașini de spălat vase. Oferte Electrolux și Whirlpool

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5201LO, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm. Cand aveti o incarcatura de farfurii si vase putin folosite – cum ar fi intre doua feluri de mancare la o petrecere – puteti folosi programul rapid de 30 de minute al acestei masini de spalat vase. Programul "Intensive Care 70" cu optiune de salubrizare spala vasele dvs la 70°C, eliminand microbii si asigurand o ultra-igienizare. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG mașini de spălat vase găsiți - AICI. 

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P, 10 programe, 14 seturi, Clasa A++, 60 cm. Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESI4620ROX, 9 seturi, 6 programe, Clasa A++, 45 cm, Inox. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG mașini de spălat vase găsiți - AICI. 

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESI4620ROX, 9 seturi, 6 programe, Clasa A++, 45 cm, Inox. Aceasta masina de spalat vase va ofera libertatea de a folosi orice tip de ustensila doriti - aceasta este indeajuns de flexibila pentru a primi orice incarcatura. Puteti folosi orice fel de cani, oale, pahare si ustensile si fiti siguri ca vor avea loc in masina. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG mașini de spălat vase găsiți - AICI. 

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL