Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Mama fetei dispărute promite: "Nu se termină aici!"

Friday, 26 July 2019, 20:25 Sursă: REALITATEA.NET

"Momentul disparitiei a fost 14 aprilie. Raspunsul este cel pe care il aveti si dumneavoastra, nu am nici un indiciu despre ce s-a petrecut. Fata mea mergea spre casa. Era un copil model, daca era un copil decazut, nu faceam atata tam-tam.

Nu am primit niciun raspuns, desi zi de zi am stat pe la porti. Luiza voia sa isi ia carnet, masina, asta voia.

Ce as putea sa mai zic? Mai am o fiica de 22 de ani, pentru toata familia este o tragedie ce s-a petrecut.

O cautam in continuare. Oricum nu se termina aici, eu asa zic. Oricum nu se termina aici", a explicat mama victimei la Realitatea TV.

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 19 ani, a dispărut pe 14 aprilie. Ea plecase  plecase de acasă, către Caracal, pentru rezolvarea unor probleme personale. La acel moment, era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova.

STS: "DECLARAȚIE DE PRESĂ LA ORA 21:00"

STS a anunțat că, la ora 21:00, va avea loc o declarație de presă pentru lămurirea aspectelor vehiculate în spațiul public cu referire la implicarea instituției în gestionarea apelurilor de urgență recepționate în contexul cazului din municipiul Caracal. Citește aici detalii!

Citește și: UPDATE | STS a refuzat întrebările presei: "Am răspuns solicitărilor". Realitatea.net nu a primit niciun răspuns

 

.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL