Klaus Iohannis a dat cărțile pe față: "Pot să vă spun foarte franc..."

Saturday, 16 November 2019, 16:49 Sursă: Realitatea.NET

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat în timpul unei vizite în municipiul Bistriţa, că susține alegerea primarilor în două tururi, considerând că în acest fel, comunitățile au șansa reală de a alege candidatul cel mai bun.

Adaugă părerea ta

„Pot să vă spun foarte franc, eu sunt clar pentru alegerea primarilor în două tururi. Este evident nevoie de discuţii politice şi la nivel de Parlament, dar dacă ar fi după opţiunea mea, eu aş merge clar pe două tururi fiindcă așa e cel mai corect, aşa au comunităţile şansa reală să aleagă pe cel mai bun”, a declarat președintele Klaus Iohannis, la Bistrița.

Citește mai multe pe realitateadebistrita.net!

Comentarii Existente
2019-11-16 17:27:09
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE !

CE URMARESTE ALOGENUL PARAZIT PRIN DEZBINAREA, SFIDAREA SI URA LUI IMPOTRIVA NOASTRA, DACA INCERCAM SA SCHIMBAM STATUTUL DE COLONIE BANANIERA ? SPARGEREA ROMANIEI ! POSTAREA AMIRALULUI MARIAN IOAN: "...De ce participă la dezbateri cei care participă? Ca să spună lumii ce gânduri, ce intenții, ce planuri au ei, cu intenția declarată de a-i convinge pe oameni să-i voteze. Păi ce să spună idolul românesc, când el are un singur gând, acela de A SPARGE ROMÂNIA? El a mărturisit acest obiectiv încă de când a fost ales prima dată. Atunci, împins de la spate de unii care aveau nevoie de un paravan mare, s-a dus la dezbateri la două televiziuni, la care, din regie, i se șoptea în căști ce să zică, după cum au mărturisit chiar cei care-i șopteau. La acele dezbateri a participat și contracandidatul lui, care, la rândul lui, l-a invitat la alte două televiziuni. S-a dus idolul românesc? Nu s-a dus! De ce? Fiindcă alea două televiziuni erau din România, e adevărat, dar NU ERAU DIN ROMÂNIA LUI. Că, el nu poate trăi decât în România lui, condusă de un guvern al lui. Iar pentru a avea și România lui și guvernul lui, “A FOST NEVOIE SĂ MOARĂ OAMENI”. Atunci. Acuma, nu mai mor, ci sunt trimiși în misiune peste hotare să voteze acolo pentru el, desigur pe liste suplimentare.... Are guvernul lui, are armata lui, alelalte structuri erau ale lui, că și el fusese colaborator destoinic al lor, încă dinainte de …, nu-i mai rămâne decât să scoată oamenii în stradă să linșeze alți oameni. Apoi … trai nineacă! Case câte vrea, copii vânduți, minciuni pe bandă rulantă. Plus medalii. Desigur, străine...Până unde mergem cu orbirea?!?..." https://www.flux24.ro/fost-sef-al-informatiilor-militare-despre-iohannis-are-guvernul-lui-are-armata-lui-alelalte-structuri-erau-ale-lui-ca-si-el-fusese-colaborator-destoinic-al-lor-inca-dinainte-de/

2019-11-16 17:43:29
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE ! FARA NEOCOMUNISMUL UE !

obsesie bolnava ! delir maxim ! Alogenul parazit acuza psd pentru problemele cu casele lui ! psd l-a obligat sa-si insuseasca case cu acte false ? acuza psd de dezastrul tarii in 30 de ani de „integrare”-dezintegrare occidentala ! numai psd a guvernat si e vinovat de cei 30 de ani de dezastru, de vanzare de tara la strain ? pai e cam egalitate…constantinescu 4 ani, basescu 10 ani, ciolos 1 an, iata 15 ani in care psd este responsabil pentru dezastru, iar 15 ani cine ? era bine cand semna cu psd protocoale pentru ciolan, pentru a favoriza jaful imobiliar catre nemtii lui in Sibiu ! oare acest individ ne ia de prosti? aceste evidente atat de clare sar in ochi oricarui om de buna credinta, aici nu e vorba de a tine cu psd, pentru ca se stie ca a facut mult rau si psd, dar totusi a pune totul in carca psd iar celalti sa se prezinte ca niste ingerasi, cand ei au facut la fel de mult rau tarii ca si psd, prin „valori” si „integrare”-dezintegrare occidentala, privatizari, liberalizari, investitori, stat minimal, stat de „drept”, „justite independenta”, politica „corecta”…totusi e prea mult, prea mult tupeu si sfidare pe fata ! mai ales ca dupa psd a mai ramas ceva, a incercat sa mai repare ceva din dezastru, nu i-a intrecut pe ceilalti alogeni si cozi de topor zisi liberali sau alti tradatori si vanzatori de neam care au ras tot, cu o ura nemasurata impotriva poporului, favorizand strainii, totul pentru straini, corporatii, banci si multinationalele occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”

2019-11-16 17:55:28
Nimeni

Mars ma alogenule!

2019-11-16 18:00:04
Nimeni

Indiferent cati nenorociti santeti pe lumea asta,tot nu reusiti sa ne spalati creierele cu propaganda voastra nerorocita si mincinoasa mai psd-ilor!.lasa-ti batrani si asistati sociali in pace,ia-ti tinut 30 ani subjugati si legati de voi prin votul lor la alegeri si ameni tari bolsevice ca li se vor taia pensii si ajutoare daca ni voteaza psd.mars la puscarie hotilor.

2019-11-16 19:07:46
Mircea

Adevarul doare Nimeni in drum! Transmite-i si lui Ciolanis ca intre cele 2 tururi la alegerile de Primari numai spagi si cumparari de voturi se petrec, numai infractiuni au loc, sa nu le mai incurajeze sau e obisnuit cu ele ca si cu parlamentarii cumparati pentru a pune guvernul papagalilor astora. Nu mai injura semenii panarama mica ce esti.

2019-11-16 20:00:28
ion demian

corect ! nu poti fi legitim politician cu 30 % voturi . ar trebui limitate si nr. de mandate si eliminate ,,super premiile ''acestor functii ,dovedeste ca o faci pentru colectivitate nu pentru tine!

2019-11-16 20:34:15
Doris

...rahat german... bunkel

2019-11-16 23:58:43
Dinca Vasile

NU her iohanis, nu e bine in doua tururi, se fac matrapazlacuri! Un singur TUR, cine are mai multe voturi sa fie ales!!

2019-11-17 10:51:51
Constantin Gadea

CA O VIPERA SIREATA, CA O BABA FARA MINTE, VIORICA, DELOC BEATA, SUDUIE SI MINTE, MINTE. PE IOHANNIS IL ATACA CU BLAND GLAS TELEORMANEAN: CA NU STIE CE SA FACA, CA-I ANTIEUROPEAN, CA E HOT, SPUNE PUNGASA, CA E NAIBA, ANTICRIST, SI-ARUNCA APOI GOGOASA CA E MARE COMUNIST. CA LUPUL FLAMAND,CU BALE, INDUCE IN NOI FIOR: CA IOHANNIS ESTE MOALE, DAR SI MARE DICTATOR. VIORICA POAT-SA RAGA, CA NOI IL VOTAM MAI TOTI, SA NE SCAPE TARA DRAGA DE TRADARI SI PREA MULTI HOTI.

2019-11-17 11:17:56
Paine si circ in Romanica

Guvernul Bufonilor are sustinatori...

Alte articole din: POLITICĂ