Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Incredibil! Tatăl Alexandrei Măceșanu a fost pus să spargă ușile la descinderi

Saturday, 27 July 2019, 13:03 Sursă: REALITATEA.NET

"I-a dat semnalmentele nenorocitului, că e în vârstă, că e legată, violetă, rănită. A spus că e solid şi în vârstă", a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, pentru Mediafax.

Cumpănaşu a mai povestit că tatăl fetei, vărul său, a intrat primul la două dintre percheziţii.

"Omul a intrat de două ori în două locaţii. Ei l-au dus în locaţii greşite, el a fost băgat la înaintare să spargă uşile", a povestit Cumpănaşu.

"A fost rugat să spargă uşa pentru că poliţia nu au vrut să îşi asume acest lucru. I-a spus vărului meu: "bă, dacă fii-ta are vreo legătură cu vreo reţea de crimă organizată, atunci tu vei plăti pagubele acestor descinderi", a competat acesta.

Citește și: Incredibil! Ce-a făcut STS în cazul crimei din Caracal!

Aceste declarații au venit după ce Alexandra Măceșanu, o fată în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri. Joi, fata a sunat de trei ori la numărul de urgență 112, anunţând că este sechestrată, însă STS nu a putut furniza locația exactă a adolescentei, care a fost apoi omorâtă. Poliţiştii au avut nevoie de aproximativ 19 ore pentru a intra în imobilul suspectului.

Principalul suspect al crimei cumplite de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reţinut astăzi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL