Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ANUNȚ-ȘOC al ministrului Dezvoltării: TOATE posturile, scoase la concurs!

Tuesday, 12 May 2020, 23:48 Sursă: realitatea.net

 

Ministrul Dezvoltării a spus că se doreşte transmiterea concursurilor online şi a arătat că a luat decizia de a reorganiza ministerul deoarece era politizat.

„Nu există nici cel mai mic semn de întrebare că acest minister nu ar fi fost politizat 100%, chiar cei care spun că au rămas de pe vremea lui X sau Y între timp s-au decolorat sau s-au vopsit şi nu ştim exact de unde şi cum au mai apărut. Aş vrea să înţelegeţi că în aceste şase luni am avut ocazia să văd mai în profunzime ministerul, să constat lucruri pe care nu s-ar fi meritat să le faci la nivel de minister”, a declarat Ion Ştefan, marți seară, la un post tv, potrivit Agerpres.

„Astăzi a apărut în Monitorul Oficial hotărârea de guvern cu privire la organizarea şi organigrama ministerului. Odată cu apariţia în Monitorul Oficial a intrăm în linie dreaptă cu reorganizarea ministerului. Vom reorganiza din temelii ministerul, aproape toţi angajaţii ministerului vor fi nevoiţi să participe la concurs. Toate posturile din minister vor fi scoase la concurs. Au fost 1.020 de posturi în minister, vor rămâne 765 de posturi. Asta nu înseamnă că vor rămâne 765 de angajaţi în minister. Putem să ne oprim şi mai jos. Îmi doresc un concurs deschis, să poată participa şi opinia publică", a precizat Ion Ștefan.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL