Ameninţări de PRIMAR: "V-aş scoate afară şi v-aş împuşca". În ce oraş din România se întâmplă asta

Saturday, 29 March 2014, 17:16 Sursă: REALITATEA TV

Autor: Realitatea.NET

 "V-aş scoate din oraş şi v-aş împuşca! Dar încă n-a venit verdictul. Pe cuvântul meu! A venit omul şi-am stat de vorbă cu el. A zis: "Domnul primar, s-ar putea să o facem la Craiova, am citit şi noi şi părţile că atmosfera politică nu-i cea favorabilă, că media e cu opoziţia, să nu se facă nimic ca să vă ridice dumneavostră statui şi probabil că fabrica o să o facem la Craiova!" Mulţumim Cezara, mulţumim domnilor, v-aş împuşca pe loc! V-aş scutura şi iar v-aş împuşca, încă o dată! Vă iau şi vă pun pe bannere pozele, care aţi votat împotrivă, şi cu Cezara deasupra."

Reacţia primarului a venit la o lună după ce prin Consiliul Local Bârlad a trecut un proiect de hotârăre pentru scoaterea la licitaţie a unui teren de 5 hectare, aflat chiar pe centura municipiului. Preţul licitaţiei, de numai 2 lei pe metru pătrat, dar şi situaţia financiară precară a firmei care dorea să deschidă fabrica de tractoare la Bârlad, a stârnit neîncrederea consilierilor din opoziţie şi a jurnaliştilor. Prin urmare, investitorul, o firmă dubioasă, cu un singur angajat, din judeţul Ilfov, a anunţat că nu va mai investi în Bârlad.

Cezara Mironică, jurnalista de la "vremea Nouă" care a fost ameninţată de primarul Constantinescu, a precizat că nu vrea să comenteze reacţiile edilului. În schimb, directorul publicaţiei, Lucian Timofticiuc, a precizat pentru Realitatea TV, că edilul nu ar trebui să dea vina pe mass-media pentru eşecul pe care îl are cu investitorii.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL