Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

A murit un important fotbalist din Anglia. El a căzut pe scări și s-a lovit la cap

Friday, 20 March 2020, 05:58 Sursă: Realitatea.NET

Un fotbalist din Anglia s-a stins din viață la doar 35 de ani, scrie realitateasportiva.net

Peter Whittingham, fostul fotbalist al celor de la Cardiff și Aston Villa, a decedat după ce a suferit un traumatism în urma unei căzături accidentale pe scările unui pub.

Incidentul s-a produs pe data de 7 martie, însă fostul mare jucător al Cardiff s-a stins din viață astăzi, 19 martie, anunță presa din Anglia.

Fotbalistul de 35 de ani avea doi copii, iar Amanda, soția sa, este însărcinată cu al treilea.

De-a lungul carierei, Peter a evoluat pentru Aston Villa, Burnley, Derby, Blackburn Rovers și Cardiff, formație pentru care a scris istorie reușind să bifeze peste 400 de apariții și să înscre 98 de goluri.

“Cu o nemăsurată cantitate de durere trebuie să informăm toți suporterii că Peter Whittingham a decedat la 35 de ani”, a anunțat Cardiff.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-20 10:11:28
Suflete Moarte

Pai e nesimtirea tipic psd-ista, nu ne mira, imaginati-va in ce hal ar fi aratat Romania in criza asta cu Dragnea si toata sleahta de analfabeti la putere. Toate testele s-ar fi facut pe baza de cumetrie. De asta a votat psd guvernul orban, pentru ca stiau ca vine criza, iar ei pot conduce doar cand indatoreaza Romania fara numar. Acum nimeni nu mai da un șfanț la nimeni!

Alte articole din: ACTUAL