Şi-a spionat soţia cu drona, în parcare. Când a văzut-o ce făcea, a batjocorit-o şi a divorţat

Un bărbat din Statele Unite era foarte mândru de noua lui achiziţie. Charlie tocmai îşi cumpărase o dronă foarte performantă, ce zbura la o altitudine mare şi avea o definiţie foarte bună a camerei video. Galeria Foto.Imediat cum i-a venit pachetul cu firma de livrări, omul a desfăcut drona şi i-a făcut proba. De la balcon, prin telecomandă, a plimbat invenţia tehnologică prin cartier. Întoarsă la "bază", drona i-a relevat bărbatului un lucru îngrozitor. Pe imagini, fără să ştie, Charlie şi-a surprins soţia într-o parcare. În mod normal, femeia nu avea ce să caute acolo, pentru că nu lucrează în zonă. Era perioada zilei în care ea trebuia să fie la muncă.

Femeia se întâlnise într-o parcare cu amantul ei, pe care mai întâi îl sărută, mergând la geamul şoferului. Apoi, se urcă în maşină, iar cei doi iubăreţi s-au făcut dispăruţi. Bărbatul trădat a exclamat: "Iată, 18 ani de căsnicie s-au dus pe apa sâmbetei!". A lăsat de înţeles că va divorţa imediat.

Ce imagini a surprins drona, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?