Scrisoarea lui Ilie Năstase pentru toţi românii

 
Scrisoarea lui Ilie Năstase pentru toţi românii
Scrisoarea lui Ilie Năstase pentru toţi românii

Ilie Năstase are un mesaj foarte puternic pentru toţi românii: "Dacă ultimii mei ani din viață pot fi oferiți salvării țării mele, sunt gata s-o fac. Dacă voi credeți că pot fi soldatul vostru, dacă voi înțelegeți că nimic material nu are sens pentru mine în fața acestei șanse, vă aștept lângă mine". Ilie Năstase se află pe listele UNPR pentru europarlamentare.

"Bună, dragii mei!

Mă apasă de ceva timp limitele impuse de ţara mea, România.

Eu sunt un om simplu, care a avut cel mai mare noroc în viață - să fie "liber" mental. Să-și trăiască viața cu bune și rele, să beneficieze de pe urma harului divin al talentului în tenis, să beneficiez de bucuria de a lega relații foarte apropiate cu oameni de pe tot globul, oameni care au excelat în ceea ce au făcut... actori, cântăreți, sportivi, politicieni, oameni de afaceri.

Cu toți am păstrat relații foarte apropiate, pentru că am fost și am rămas UN OM NORMAL.

Mult mai târziu în viață mi-am dat seama că mi-am făcut țara mândră și poporul fericit, la un moment dat, dând speranța că ceva poate merge mai bine, că lumea n-are granițe, când totul era sub control comunist.

Și de a mă bucură de ceea ce doar Constituția Americană prevede – dreptul la fericire. De aceea, în primul rând, vă rog să vă cereți dreptul de a fi normali, de a vă bucura de viață.

Nu trăiți viața altora.

Niciodată a politicienilor. Fără excepție, de la cap la coadă.

M-am căsătorit de câteva ori, am copii, nepoți, mă căsătoresc din nou acum, la 73 de ani.

Sunt un om liber. Încă o dată spun acest lucru, ca să vă intre bine în cap, trebuie să știți ce vreți de la viața voastră. Fiți liberi și bucurați-vă de fiecare zi a vieții voastre.

M-a rugat un prieten foarte apropiat, Gabi, să accept, la apusul vieții, să mai fac un efort să scot România din "noaptea fără lună" în care se afundă acum.

Dacă ultimii mei ani din viață pot fi oferiți salvării țării mele, sunt gata s-o fac. Dacă voi credeți că pot fi soldatul vostru, dacă voi înțelegeți că nimic material nu are sens pentru mine în fața acestei șanse, va aștept lângă mine.

Mai am încă puterea ca prin prietenii mei din toată lumea, să schimb România în bine.

N-aș risca niciodată ca din erou pentru voi, să devin un looser.

Cu drag, oriunde sunteți în lume, vă iubesc dragii mei compatrioți!

Ilie Năstase"

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ciocoii Rosii
06 Apr 11:34
Ce spune e foarte adevarat ! Oamenii au o singura viata, data pe D-zeu si Parintii lor ! Nici un om nu trebuie sa se jertfeasca pentru obscuri si efemeri sarlatani politici, ci politicienii trebuie sa se jertfeasca pentru poporul lor ! Asa ar trebui sa fie dar astazi este invers ! Sarlatanii, mirlanii si coruptii cinta ca Irina Loghin toate slagarele de manipulare ale amaritului asta de poporul chinuit, furat si indobitocit chiar si azi cind se pot face atit de multe lucruri bune ! Miliardele ciorditorilor politici stau ascunse in strainatate iar poporului i se cere sa se chinuie mai departe !!!
Răspunde
0 0
johnneil
06 Apr 08:55
Ilie, cel care stateam cu orele la chioscul de ziare sa prind un "Sportul" a imbatranit. Si a imbatranit urat.
Răspunde
0 0
cotoi
06 Apr 06:57
Facatorul de bine , asa dintr-o data , se sta pe bani frumosi acolo .
Răspunde
0 0
mihai
05 Apr 22:32
imi intra bine in cap ca iti bati joc de numele tau.de ce nu vrei sa ramii tu ilie cel din anii lui de glorie si intri alaturi de porci/in cloaca asta numita clasa politica.PACAT
Răspunde
0 0
serban
05 Apr 22:19
Daca nu erai prieten cu plutonierul de cazarmament ( numarat izmene si conserve ) Gaby aveai sanse .Asa nu !!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?