ȘOC pe scena politică! Nume mari EXCLUSE din PSD

 
ȘOC pe scena politică! Nume mari EXCLUSE din PSD
ȘOC pe scena politică! Nume mari EXCLUSE din PSD

Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare a aprobat, joi, cu unanimitate de voturi, excluderea din partid a lui Ciprian Ardelean, Alexandru Horvath, Constantin Ferencz și Adrian Farcău, după ce aceștia au anunțat că vor trece la o altă formațiune politică. În urma excluderii, aceștia își vor pierde mandatele de consilieri județeni, respectiv consilier local.Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat că decizia celor patru de a dezerta din PSD nu este surprinzătoare.

„Nu ne surprinde deloc anunțul dezertorilor, pentru că, din păcate, foștii noștri colegi nu mai reprezintă de mult nici PSD și nici pe sătmărenii care le-au dat votul. Ei și-au reprezentat doar interesele personale iar cei spre care azi arată cu degetul sunt cei cu care făceau strategii de culise ce nu aveau nimic în comun cu politica pentru oameni pe care noi încercăm să o promovăm”, a declarat liderul PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, scrie realitateadesatumare.net.


Comitetul Executiv Județean al PSD a luat în discuție și numele social-democraților care le vor lua locul celor excluși în Consiliul Județean Satu Mare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cotiga
18 Jan 00:28
Lumea trece la PRO - Romania si lasa gasca rosie in urma ! Oricum, in viitorul apropiat politicienii vor fi numai in parlament si nu vor mai DEZBINA si MANIPULA populatia asa cum fac acum ! La nivel de regiune, oras, sat, POLITICA TREBUIE EXCLUSA si numai cei mai gospodari mai respectati sa candideze !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?