Imagini de senzație cu Liviu Dragnea, la coadă la vot. "Fiecare e cu treaba lui"

 
Liviu Dragnea, la votul din 26 mai 2019
Liviu Dragnea, la votul din 26 mai 2019
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea, la votul din 26 mai 2019 Liviu Dragnea, la votul din 26 mai 2019 Liviu Dragnea, la votul din 26 mai 2019

Rezultate exit poll alegeri europarlamentare 2019. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a venit singur la vot duminică spre seara și a fost nevoit să stea, pentru prima dată probabil în viața post-decembristă, la coadă. Liviu Dragnea a explicat că iubita sa, Irina, a votat duminică dimineaţă la o secţie din Drumul Taberei. "Fiecare e cu treaba lui", a completat el, întrebat de ce nu este însoţit de nimeni de la partid.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a votat duminică şi la referendum și a declarat că acest lucru nu trebuie să fie o surpriză având în vedere că a spus tot timpul că susţine temele pe justiţie lansate în consultare publică.

"Nu văd de ce este o surpriză, pentru că eu am spus tot timpul că susţin temele de la referendum. Este simplu. (...) Dacă n-aş fi vrut să votez, n-aş fi spus dinainte că susţin aceste întrebări", a declarat Liviu Dragnea, după ce a votat la Liceul ''Jean Monnet'' din Capitală.

Întrebat cum comentează că premierul Viorica Dăncilă nu a votat la referendum, Dragnea a spus: "Aşa cum toţi cetăţenii care au votat, unii au votat şi la referendum, alţii nu, aşa şi în PSD".

"Nu este o zi tristă, ci este o zi bună, pentru că au venit foarte mulţi oameni la vot", a adăugat Dragnea.

Liviu Dragnea a venit însoţit de gărzi de corp. Este printre ultimii politicieni care au rămas să îşi exprime votul.

Coada la care a stat Liviu Dragnea nu se compară cu cozile de 7-8 ore la care au stat românii din diaspora.

"Îmi pare rău că au fost cozi foarte mari. Am fost la foarte multe voturi şi am văzut de unde sunt întârzieri, de la tabletă, de la două liste. În diaspora ar trebui să îi întrebăm pe ambasadorii care au fost numiţi în Spania, Italia, Marea Britanie, de ce nu au încercat să îi direcţioneze să le spună românilor unde să meargă. Sunt secţii unde nu e nimeni şi secţii foarte aglomerate", a declarat Liviu Dragnea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?