Horoscop financiar 2-8 septembrie. Norocul îi surâde acestei zodii: grijile bănești se risipesc

 
Horoscop financiar 2-8 septembrie. Norocul îi surâde acestei zodii: grijile bănești se risipesc 
Horoscop financiar 2-8 septembrie. Norocul îi surâde acestei zodii: grijile bănești se risipesc 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână.

Berbec

Vei trece prin mai multe situații tensionate în această săptămână în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Se pare că nu există nicio șansă de supraviețuire a acesteia dacă nici unul dintre voi nu este dispus să lase de la el. Tu ar trebui să te detașezi de muncă atunci când sunteți amândoi, iar el ar trebui să nu se mai lase manipulat de cei din jur!


Vei începe săptămâna cu forță de muncă și reusești să faci totul în cel mai profesionist mod. Cu toate acestea, s-ar putea ca unele sarcini suplimentare pe care le primești să te nemulțumească din cauza faptului că nu te vei bucura tu de rezultatele lor. Încearcă să porți discuții deschise cu superiorii tăi, altfel cu toții vor continua să profite de tine și de aptitudinile tale!

Taur

Ești plin de voie bună încă de la începutul acestei săptămâni și te vei menține așa chiar și în weekend. Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește și încerci pe cât posibil ca de acum înainte să nu-i mai lași pe cei din jur să se bage în viața ta inimă. Fie că este vorba de părinți sau de cei mai apropiați prieteni, stabilește o limită clară și cere-le să o respecte! Dacă ești singur, nu vor exista schimbări majore în dragoste, poate doar flirturi sporadice fără rezultate concrete.

Este foarte important ca încă din primele zile ale acestei săptămâni să îți faci un plan de bătaie în ceea ce privește îmbunătățirea situației tale financiare. Nu te concentra doar pe prezent, altfel riști ca viitorul tău să fie ușor instabil. Pune bani deoparte atunci când câștigi mai mult, nu oferi bani cu împrumut și evită investițiile majore, mai ales dacă nu ești atât de priceput în afaceri!

Citește continuarea pe eva.ro.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?