Gabriel Petrea, propus la Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social

 

Gabriel Petrea, propus la Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social,  are 33 de ani, este preşedintele Tineretului social Democrat şi a fost primul candidat în Capitală pe listele PSD pentru Camera Deputaţilor. Este absolvent al Colegiului Naţional “Unirea” din Focşani şi al Facultătii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti. În 2004, Gabriel Petrea a fost ales preşedinte al Ligii Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare, funcţie pe care o deţine până în 2005, când este ales secretar general al Uniunii Studenţilor din România.

Timp de un an, între 2007 şi 2008, Gabriel Petrea devine preşedintele Uniunii Studenţilor din România. De asemenea, în 2009, a deţinut pentru doar 4 luni, în Ministerul Educaţiei, funcţia de consilier personal în biroul unui secretar de stat.

Gabriel Petrea a fost viceprimar al sectorului 6, funcţie din care a demisionat în 2015 fără a oferi prea multe explicaţii. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?