Reconstituirea faptelor în cazul crimelor Luizei și Alexandrei. Decizia luată de procurori

 

Mutare nouă a procurorilor în cazul Caracal. Crimele pe care Gheorghe Dincă le-a recunoscut ar urma să fie reconstituite luni și marți. Dincă se află în Capitală de aproape două săptămâni.

Unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu, a scris, vineri, pe Facebook, faptul că familia nepoatei sale a fost anunţată de procurori că luni şi marţi se va face, la Caracal, reconstituirea presupuselor crime.

„Familia mea doar ce a fost anunţată de către procurori că luni şi marţi va avea loc reconstituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlineşte 16 ani”, scrie Cumpănaşu.

Acesta afirmă că nu ştie dacă procurorii vor include în reconstituire şi experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars tru purile celor două fete.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a studiat timp de mai multe ore dosarul Alexandrei Măceşanu, el declarând că atunci când a vrut să asculte înregistrarea la 112 din momentul când a sunat Alexandra, a aflat că plicul este gol, deşi fusese sigilat.

„Am stat foarte mult pentru şi pentru faptul că circa trei ore au căutat în dosar sau în alte părţi CD-ul cu înregistrarea de la 112. Plicul unde trebuia să fie era sigilat, era ataşat la dosar, dar era gol. După trei ore şi ceva au găsit CD-ul. Nu ştiu dacă este cel original nu cred că este cel original. Din ceea ce am ascultat acolo, se pare că situaţia este total alta decât cea care a fost relatată şi scoasă în evidenţă în presă. Nu o să vă pot spune exact despre ce e vorba dar pot să vă spun că transcriptul nu coincide cu înregistrarea în puncte esenţiale, vitale. Nici nu sunt redate cum s-a ieşit în presă cu tot ceea ce este acolo. Deci lucrurile sunt foarte ”, a spus Tonel Pop.


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vocea
14 Sep 02:32
Am auzit vocea de copil a Alexandrei ....vrem sa auzim si sa vedem (in inregistrari video...sau direct de la proces) pe individul Dinca si cum spune el cu glasul lui ce a facut....CA PANA ACUM AM AUZIT DOAR CE ZIC ALTII DESPRE CE ...ZICE-SE A ZIS EL....
Răspunde
0 0
Vocea
14 Sep 02:31
Am auzit vocea de copil a Alexandrei ....vrem sa auzim si sa vedem (in inregistrari video...sau direct de la proces) pe individul Dinca si cum spune el cu glasul lui ce a facut....CA PANA ACUM AM AUZIT DOAR CE ZIC ALTII DESPRE CE ...ZICE-SE A ZIS EL....
Răspunde
0 0
Sub scuza unui partid politic ciuma blestemata a distrus structurile statului !!!
13 Sep 20:30
Le-a impanat de numiti si imputerniciti, cu corupti si slugi, cu interlopi cu care coopereaza impotriva poporului si victimelor !!! Ciuma a pus la cale si executat un genocid impotriva tarii si poporului !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?