Descoperire fantastică a unor muncitori într-un garaj în care n-a intrat nimeni de 12 ani

 

În contextul operațiunii de evacuare a garajelor, în sectorul Buiucani din capitală a fost deschis un garaj în care nu a mai intrat nimeni de cel puțin 12 ani. Muncitorii au fost surprinși de ce au găsit în interior, scrie Agora.md.

Angajații munceau la dezasamblarea și evacuarea garajelor când au deschis o unitate în care nu a intrat nimeni de aproape 12 ani. Marea surpriză a fost să găsească în interior o mașină veche, un lucru neobișnuit așa cum în majoritatea cazurilor în garajurile ce urmează să fie evacuate, se găsesc lucruri vechi sau gunoaie.

Potrivit pretorului Vadim Brînzaniuc, proprietarul automobilului a decedat în 2005 și nu mai are urmași care ar fi putut să aibă grijă de vehicul.

Deocamdată, nu se știe în mâinile cui va ajunge autoturismul. Potrivit lui Brânzaniuc, mașina va fi dusă la o parcare specială.

Garajul, situat pe strada Calea Ieșilor 9/1 din sectorul Buiucani urmează să fie evacuat de autorități. Operațiunea se desfășoară în prezența pretorului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?