Aterizare de urgență, pe aeroportul Otopeni, a unui avion cu 170 de pasageri la bord

 

Avionul Blue Air care se îndrepta spre Liverpool, având la bord 170 de pasageri, s-a reîntors în siguranţă pe Aeroportul Otopeni, după ce a lovit cu coada pista la decolare. Compania aeriană Blue Air a confirmat că, în această după amiază, zborul cu destinaţia Liverpool s-a întors pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei defecţiuni tehnice, iar pasagerii sunt în siguranţă şi vor fi preluaţi de altă cursă, scrie Mediafax.ro.

Aparatul de zbor a decolat la ora 16.44 către Liverpool, iar incidentul s-a produs la scurt timp de la decolare, în momentul în care avion se ridica de la sol.

"Aparatul de zbor se întoarce la sol pentru verificări tehnice", a declarat Valentin Iordache, directorul Aeroporturi Bucureşti.

170 de oameni se află la bordul avionului.

Incident pe Aeroportul Otopeni: Avion întors după ce a lovit cu coada pista

Un avion Blue Air care se îndrepta spre Liverpool se va întoarce pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti din motive tehnice, potrivit unor surse acesta lovind cu coada la decolare pista. La ora transmiterii ştirii avionul consumă combustibilul înainte de aterizare. 

Potrivit surselor citate, aparatul de zbor a decolat la ora 16.44 către Liverpool, iar incidentul s-a produs la scurt timp de la decolare, în momentul în care avion se ridica de la sol.

 

În prezent, avionul încearcă să consume combustibilul pentru a ateriza în siguranţă.

"Aparatul de zbor se întoarce la sol pentru verificări tehnice", a declarat Valentin Iordache, directorul Aeroporturi Bucureşti.

170 de oameni se află la bordul avionului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?