Protecția copilului, anchetă după clipul electoral PSD cu minori

 
Protecția copilului, anchetă după clipul electoral PSD cu minori
Protecția copilului, anchetă după clipul electoral PSD cu minori

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureș s-a autosesizat, după apariția videoclipului în care doi copii îndeamnă prin cântec la vot pentru PSD. Cei de la Protecția copilului din Maramureș încearcă să stabilească dacă au fost încălcate drepturile copiilor.

După maneaua interpretată de Nicolae Guţă, PSD a lansat un nou cântec pentru electoratul partidului. De această dată, doi copii interpretează o linie melodică specifică din Maramureş, pe un text în care oamenii sunt îndemnaţi să nu jignească, ci să iasă la vot şi să voteze PSD.

"Frunză verde de bostan, eu nu-l vreau pe Timmermans", cântă cei doi copii îmbrăcaţi în straie populare.

Melodia a fost încărcată pentru prima dată pe contul de Youtube al PSD Bucureşti, Sector 2, apoi pe pagina de Facebook a lui Codrin Ştefănescu. Secretarul general al PSD a ţinut să menţioneze că nu este vorba despre o melodie comandată de partid, ci că a primit clipul de la susţinătorii formaţiunii politice.

Piesă halucinantă pro-PSD. Doi copii cântă: ”Frunză verde de bostan/Eu nu-l vreau pe Timmermans”Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Marius
24 May 12:18
Jenant, copii de slugi, care la randul lor conform educatiei, vor ajunge tot slugi!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?