AMBASADOR ROMÂNIA. Adevărul despre masoneria română

Este masoneria benefică pentru un stat? Are Marea Lojă Naţională din România un rol activ şi benefic pentru ţară? Invitat la emisiunea "Ambasador România", marele Maestru Radu Bălănescu a vorbit despre implicarea francmasoneriei în societatea civilă, dar şi despre prejudecăţile care planează asupra acestei asociaţii.Marele Maestru al Marii Loje Naţionale din România, Radu Bălănescu, a explicat, la Realitatea TV: "Orice mare lojă, indiferent de ce ţară vorbim, va sprijini ţara respectivă, va lucra şi va face politica statului respectiv".

În calitate de mare maestru al Marii Loje Naţionale din România, Radu Bălănescu a vorbit şi despre schimbarea de statut care a avut loc acum doi ani în cadrul asociaţiei.

"Era imperios necesar să avem mai multă transparenţă decizională a activităţilor pe care le desfăşuram în interesul societăţii civile", a spus Bălănescu.

De asemenea, membrii marei loje naţionale se implică activ în societatea civilă, subliniază Radu Bălănescu. Poate cea mai importantă componentă a activităţii francmasoneriei române este sprijinirea tinerilor, atât prin intermediul burselor, cât şi prin organizarea de baluri de caritate sau acordarea de premii.

"Vă ajutăm să învăţaţi mai bine, să fiţi mai buni, dar facem aceste lucruri pentru ca voi să fiţi un sprijin real pentru România", mai spune acesta.

 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?