Ambasada Rusiei, dublu atac ironic la adresa SUA și a României: ”Vin rușii???”

 

Ambasada Rusiei la București se amuză, pe Facebook, pe seama menevrelor derulate în România de militarii americani. 

Ambasada Rusiei la București distribuie pe pagina de Facebook o postare a ambasadei SUA pe tema exercițiilor militare desfășurate în România.

”Vin rușii???”, se întreabă oficialii ambasadei, care adaugă un smiley face și un link către un articol recent în care îl compară pe ministrul Apărării Gabriel Leș cu un fost ministru american care a devenit nebun pe baza unei presupuse amenințări sovietice.

Ce a anunțat ambasada SUA

”Dragi prieteni, am primit multe întrebări legate de prezența convoaielor militare americane în România. Poate ați avut chiar ocazia sa le întâlniți între Arad, Sibiu și Cincu. 2d Cavalry Regiment a venit din Germania să participe la exercițiul #SaberGuardian, organizat de România și U.S. Army Europe. Pentru că testarea continuă a abilităților armatei face parte din cultura militară americană, exercițiul a evaluat și timpul de deplasare necesar într-o situație de criză sau agresiune împotriva unei țări prietene și membră #NATO. La sfârșitul antrenamentelor, militarii americani și vehiculele de luptă se vor întoarce în Germania pe calea ferată”. 

Ambasada Rusiei îl compară pe ministrul Apărării, Gabriel Leș, cu un nebun

Leș, comparat cu un general ”nebun” american

Liunkul inserat de ambasada Rusiei trimite către un articol recent. În postarea cu titlul "Fantoma lui James Forrestal a apărut în Constanța?", ambasada Rusiei de la București îl compară pe Gabriel Leș cu un fost ministru american care a devenit nebun pe baza unei presupuse amenințări sovietice.

Ministrul Forrestal cu care e comparat Leș a murit aruncându-se de la fereastra unui spital de psihiatrie și strigând "vin rușii!".

"Acum recitiți cuvintele lui Gabriel Leș și întrebați-vă. Într-adevăr spiritul rebel al lui James Forrestal l-a invadat? Dacă pur și simplu nu-l dă odihnă laurii acestui faimos în timpul său rusofob și "luptător împotrivă pericolului rusesc", atunci ne-am dori să atragem atenția asupra faptului că în ziua de azi dânsul este aproape uitat chiar și la el acasă, iar moștenitorii săi politici și spirituali încă răspândesc mituri și povesti de groază despre Rusia agresivă", se spune în mesajul Ambasadei Rusiei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
mihai
20 Jun 18:00
Americanii au invadat Crimeea ...
Răspunde
0 0
rezistenta
20 Jun 11:35
bai rusilor, nu va mai legati de americani si armata romana, va e dor de Dragnea ca nu a apucat sa vanda tara voua sau de Iliescu care a vandut-o de 3-4 ori? gata gata aveam tv rusesc in Ro. acum e fericire mare, Dragnea la Rahova si Ilici la spital mai are de 2 chei. dupa astia cine mai vinde Ro la rusi? Iohanis poate cand va fi in campanie contra lui Pojar, sigur va vinde si el Ro la rusi.
Răspunde
0 0
Radio erevan avea haz !
20 Jun 11:11
Ce or cauta armatele rusesti prin crimea sau prin ucraina, nu vor sa intrebe !??? Probabil asa se intreaba si cei de linga nagorno karabah, transnistria, gagauzia, abhazia, ... Brusc muscaletele se crede scufita rosie !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?