A găsit o casă funerară părăsită.A intrat cu lanterna, erau multe sicrie.A deschis unul, şoc!A fugit

Un american din Bessemer, Alabama, observase de mai mulţi ani o casă funerară, părăsită. A tot sperat că autorităţile vor face ceva cu acea clădire, dar lucrurile nu s-au schimbat. Galeria Foto.Într-un final, a decis să intre acolo pe cont propriu, practic prin efracţie. Luase şi o lanteră cu el. Înăuntru, a dat peste scene rupte, parcă, din filmele de groază. Pereţi dărâmaţi, uşi rupte şi multe, multe sicrie.

Ceea ce nu era ciudat, având în vedere că vorbim despre o casă funerară. Într-o cameră obscură, a observat un coşciug suspendat la nivelul tavanului. A dat sicriu jos, l-a deschis şi... ŞOC!

Un schelet uitat era acolo. Probabil că cei care conduseseră afacerea înainte de a dat faliment au lăsat rămăşiţele umane acolo. Bărbatil care a intrat în casa funerară a fugit, a alertat autorităţile, iar acum a fost demarată o anchetă.

Ce a găsit omul în sicriu, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?