Straniul caz al bărbatului dispărut în 1997. Unde i-au găsit scheletul, după 22 de ani

 
Straniul caz al bărbatului dispărut în 1997. Unde i-au găsit scheletul, după 22 de ani
Straniul caz al bărbatului dispărut în 1997. Unde i-au găsit scheletul, după 22 de ani
Straniul caz al bărbatului dispărut în 1997. Unde i-au găsit scheletul, după 22 de ani Straniul caz al bărbatului dispărut în 1997. Unde i-au găsit scheletul, după 22 de ani Straniul caz al bărbatului dispărut în 1997. Unde i-au găsit scheletul, după 22 de ani

Misterul unui bărbat care a fost dat dispărut în 8 noiembrie 1997 a fost rezolvat cu ajutorul programului Google Earth.

Aceasta este povestea tulburătoare a lui William Moldt, un bărbat de 40 de ani, din Florida, care a fost dat dispărut cu peste 20 de ani în urmă!

Misterul dispariției a fost elucidat în momentul în care un bărbat a zărit o mașină scufundată, în timp ce folosea programul Google Earth. Când și-a dat seama de descoperire, a alertat poliția!


Descoperirea șocantă a fost făcută în Wellington, Palm Beach. Mașina zăcea acolo din 1997. La acea vreme, zona era un mare șantier.

La anchetă, s-a stabilit că mașina fusese nemișcată de atunci. Înăuntru au găsit scheletul unui bărbat. Ulterior, i-au stabilit și identitatea: era vorba despre William Moldt, un bărbat de 40 de ani care fusese dat dispărut cu peste 20 de ani în urmă!

"În mod surprinzător, mașina era vizibilă prin Google Earth încă din 2007, după cum au arătat imaginile analizate recent, dar nimeni nu i-a sesizat prezența acolo! Abia în 2019 a fost anunțată", se arată în raportul dat publicității de autorități.

Potrivit Registrului Național pentru Evidența persoanelor dispărute, bărbatului îi fusese pierdută urma în seara de 7 noiembrie 1997. Acesta își sunase iubita în jurul orei 21:30. I-a spus că va ajunge acasă curând. Dispariția sa a fost anunțată a doua zi, pe 8. După acel telefon, i s-a pierdut urma. Nimeni n-a mai aflat nimic de el.

În prezent, sunt singurele detalii care au fost date publicității, ancheta fiind în curs.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?