Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Arafat acuză un ATAC asupra sistemului de urgență: "Dacă vrem să-l cucerim și să-l terminăm, trebuie să distrugem încrederea"

Thursday, 20 February 2020, 15:15 Sursă: Realitatea.net

"Acum, mesajele majoritare pe care le primesc sunt foarte pozitive. Faptul ca s-au pus unii pe denigrare, pe atacuri online, pe dezinformare, pe prezentarea unor situatii intr-un anumit fel, da, a avut un impact si treaba asta. Dar cu siguranta o sa ies si o sa explic toate aceste lucruri parte cu parte. Nu e normal sa acuzi, cand lucrurile arata altfel si cei care au buna credinta stiu ca au fost altfel. Aici vorbim de niste lucruri... Sunt constient: s-a dorit reducerea increderii in doctorul Arafat? S-a dorit. S-a incercat, din diferite locatii, nu pot sa spun cine, cum, dar s-a vazut. Era clar ca anumite atacuri nu erau ocazionale, care apareau din senin. Era clar ca erau atacuri concentrate. Sunt atacuri care au continuat un an intreg  intr-un mod foarte bine coordonat. Cand vedem cum s-au coordonat, o sa intelegem ca era un atac nu neaparat asupra doctorului Arafat, ci asupra sectorului de urgenta, a increderii populatiei in sectorul de urgenta, asupra ISU, asupra diferitelor componente numai ca sa reducem increderea. Daca vrem sa-l cucerim si sa-l terminam trebuie sa reducem increderea. Sa nu ne mire deloc cand, peste 20-30 de ani poate cineva o sa vina si o sa scrie "Uitati cum s-a finantat campania, cine a finantat-o"", a declarat Raed Arafat.  

Miza, sustine Arafat, este "intregul sistem".

"Urgenta se doreste sa intre comerciantii in ea, Aviatia la fel, sa intre comerciantii in ea. Sunt sume care finanteaza sistemul. Sunt unii care vad sumele si spun "Pot sa iau macar 20%". Exista dorinta de a pune mana pe astfel de sectoare. Si nu numai la noi, ci si in alte tari", a explicat Arafat.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri