Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nu ratați o nouă ediție de colecție Realitatea Sportivă, azi de la ora 18:00! Gică Popescu, primele declarații după dezvăluirile uluitoare ale politicianului Rizea

Sunday, 18 October 2020, 15:47 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Realitatea Sportivă revine astăzi la Realitatea Plus cu o nouă ediție de colecție. Dezvăluirile uluitoare ale fostului deputat Rizea au dinamitat lumea fotbalului, iar ceea ce toată lumea bănuia a fost și confirmatarestarea lui Gică Popescu s-a făcut la ordinul statului paralel!

Fostul căpitan al tricolorilor vine în această seară la Realitatea Plus cu primele reacții după dezvăluirile uluitoare ale lui Rizea. De ce au vrut Coldea, Maior și Dâncu să controleze fotbalul românesc, ce au urmărit prin eliminarea lui Gică Popescu dar și ce șanse avem de a spera să avem din nou fotbal adevărat în România, aflăm împreună, de la 18:00, la Realitatea Sportivă.

Nu uităm nici de dezastrul de la națională și nici de haosul din Federația Română de fotbal! Totul timp de 90 de minute, într-o discuție în exclusivitate cu Gică Popescu.

Urmărește-ne și pe facebook.com/realitateasportiva, trimite întrebarea ta prin intermediul unui comentariu și vei primi răspunsul în direct.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT