Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis, la Înalta Curte. Președintele, în premieră la bilanțul Instanței Supreme

Wednesday, 26 February 2020, 09:45 Sursă: Realitatea.net

Preşedintele Klaus Iohannis participă, astăzi, la prezentarea raportului de activitate a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pe anul 2019.

La eveniment au fost invitaţi să participe şi preşedintele CCR, Valer Dorneanu, preşedintele CSM, Nicoleta Margareta Ţînţ, ministrul interimar al Justiţiei, Cătălin Predoiu, Avocatul Poporului, Renate Weber, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Gabriela Scutea, preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România, Traian Cornel Briciu, şi preşedintele Uniunii Naţionale a Notarilor Publici, Dumitru Viorel Mănescu.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-26 23:14:18
Găscă Viorel

Pentru rezultate economice si financiare "deosebite" obținute în trei luni de guvernare jupăn Cîțu este avansat la rangul de premier desemnat.

2020-02-29 21:48:11
Amalia

Convingerea mea este că toți psd-istii numiți în funcții bănoase trebuiau și trebuie să livreze cotă parte partidului,mai ales că acuma nu mai pot dispune de bugetul statului....și au nevoie de foarte mulți bani în campania electorală, pentru plata consultanților....etc.

Alte articole din: POLITICĂ