Gabriela Firea, atac la Violeta Alexandru: "Doamna Alexandru Bau, de la Muncă..."

Monday, 20 January 2020, 22:15 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

”Doamna Alexandru Bau, de la Munca, ati devenit un bau bau pentru copii si pensionari! In loc sa va luptati cu premierul si intaiul speculator finantist al tarii pentru banii necesari dublarii alocatiilor si majorarii pensiei minime si a punctului de pensie, va ocupati cu monitorizarea titlurilor din presa si de proteste cu ligheanul.

Nu pentru asta va platesc romanii!Ci pentru a face viata oamenilor mai buna, prin masuri coerente la guvernare. Ati adus austeritate pentru copii si seniori dar nu si pentru sponsorii PNL!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 22:35:13
Paine si circ in Romanica

A inceput catzeleala, Firea consuma energia degeaba pe femeia asta despre care nu stia nimeni nimic pana acum o luna si inca majoritatea nu a auzit de ea.PNL nu are un candidat de calibru decat Iohanis, Rares Bogdan isi face avant singur degeaba, antipatia la adresa lui este in crestere din cauza arogantei prostesti ca a lui Ponta la prezidentiale. Paleologu este asociat cu Basescu care nu vrea sa dispara din politica sa lase PMP sa se dezvolte din ratiuni de egoism stupid caracteristic zodiei in care s-a nascut, ramane batalia intre Nicusor Dan si Firea iar baiatul ala Voiculescu venit din lumea medicamentelor cu sediul la Viena va avea o campanie puternica sustinuta financiar serios din partea epoletilor din familia de la Viena dar nu are carisma si va fi greu sa povesteasca ce a fost cu unchi-su de l-a facut ministru in cabinetul Ciolos, medicamente etc. In conditiile in care Diaspora voteaza in vis acum, ramane doar Fuckbook-ul instrumentul principal de lupta impotriva lui Firea ca

2020-01-20 22:46:21
Amintiri din viitor suntem în anul 2220

Iată ca în cartea de istorie e consemnată o noua fila din lupta pt emancipare sociala " răscoală ligheanelor "împotriva primarului general al capitalei.

Alte articole din: Ultimele Stiri