Dezbaterea lui Iohannis | Studentul SNSPA cu media 10 care a protestat în fața BCU spune că și în public s-a intrat cu pile

Wednesday, 20 November 2019, 16:57 Sursă: Realitatea.NET

Nu doar jurnaliștii care au participat la dezbaterea organizată de administrația prezidențială au trecut printr-un proces de selectare total netransparent, ci și studenții. Aceștia au fost aleși de profesori sau de studenții reprezentanți.

Adaugă părerea ta

"Nu mi se pare normal că nu am fost lăsat să particip la eveniment. Eu am terminat anul trecut cu media 10? Ce alt criteriu ar fi trebuit să îndeplinesc ca să mi se dea voie să fiu prezent în sală?", se întreabă Mădălin Enescu, studentul care a protestat aseară în fața Bibliotecii Centrale Universitare, unde a avut loc evenimentul organizat de președintele Klaus Iohannis, conform Libertatea.

Enescu este student în anul II la masterul de Analiză și Soluționarea Conflictelor din cadrul Facultățiii de Științe Politice, SNSPA, și ar fi vrut să fie una dintre cele 200 de persoane prezente în sală.

Comentarii Existente
2019-11-20 18:14:48
Radu Marius

Observa cineva ca aceasta facultate SNSPA e degeaba? Nu suntem satui de politica? De ce nu se duc pe inginerie, pe productie? Ptr ca e mai usor sa latri decat sa pui osul la munca

2019-11-21 09:28:04
INGINERIE UNDE?!

Inginerie politica,financiara,adica cum sa ingineresti bani.Unii chiar fug cu cercu pe bani multi.

2019-11-22 11:07:40
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Inclusiv academia st. gheorghiu.

Alte articole din: LOCAL