Cozmin Gușă, revoltat de lipsa de reacție a lui Iohannis: "Tace mâlc". Ce l-a deranjat pe consultantul politic

Saturday, 14 December 2019, 12:57 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Cozmin Gușă reacționează în scandalul ROMATSA. Consultantul politic este revoltat de lipsa de reacție a lui Klaus Iohannis, care "tace mâlc la venirea unui liberal de-al lui care bagă adânc mâna în buzunarul statului”.

"Tot a fost reales Iohannis. Daca stam atat de prost din punct de vedere economic, PSD-ul asta al lui Dragnea a fost atat de rau, si a fost in mare parte... De ce tace el, cand 300 de milioane de euro zboara din buget?

Nu stie nimic, nu stie sa-i analizeze pe acesti oameni de afaceri care au fost dovediti de mass media ca fiind evazionisti. Atentie, ei sunt liberali! Tot timpul s-au definit ca fiind liberali si au sprijinit PNL.

Presedintele nostru reales se complace in aceasta stare in care da in cap unei intregi structuri. Cica "PSD-istii sa dispara". Si cand se intampla un asemenea dezastru, ca Micula astia, dovediti ca fiind evazionisti acum 15-20 de ani, sa vina sa bage adanc mana in buzunarul statului, tace mâlc", a explicat Cozmin Gușă, la Realitatea PLUS.

Afirmațiile lui Cozmin Gușă vin după ce, ieri, premierul Ludovic Orban a declarat că ROMATSA riscă să rămână fără bani şi, prin urmare, a decis ca statul român să plătească suma pentru care există un titlu executoriu, în baza deciziei Curţii arbitrale ICSID, în speţa fraţii Micula împotriva statului român.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-14 15:57:07
Potera30

Astia si restul bandei sunt bine ascunsi...

2019-12-14 17:37:20
Paine si circ in Romanica

Fratii Miculea sunt suedezi acum, nu mai sunt romani, asa ca sa nu suparam suedezii ca retrag Ikea din Romania si ramanem fara chinezarii si chiftele marinate. Sa le dea Santa Klaus 600 milioane € dar sa-i zeciuiasca macar sa ramana si el cu ceva bani.

2019-12-15 08:17:52
"Micula astia, dovediti ca fiind evazionisti acum 15-20 de ani"

Bine bre, da cine a guvernat de-atunci si pina ieri? Partenerii?

2019-12-15 10:11:30
Mihai R

Fff bine , sa le daie banii , dar nu sa platim noi toti banii astia , sa ii ia de la Adrian Nastase si mafia care au facut manevrele astea Sa raspunda personal si sa plateasca noi romanii nu sintem de vina de ce sa platim noi ? Sa plateasca personal Nastase si mafia lui Este furat romanul si poporul roman si nimeni nu zice nimic Icredibil starea in care a ajuns Romania

2019-12-24 11:32:01
un roman

pai ce vrei nenea guşa sa spuna johannis, spune tu ,ca tu ai fost atunci la putere sau uitasi, ce repede uiti :)

Alte articole din: Ultimele Stiri