Tânără violată de propriul tată

Thursday, 12 December 2019, 07:43 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Caz revoltător într-o comună din județul Iași. O tânără de 20 de ani a fost violată de propriul tată. După câteva ore de chin, fata a reușit să scape și a fugit la bunici, cărora le-a povestit oroarea prin care a trecut. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, scrie realitateadeiasi.net. Atenție! Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Prin clipe de groază a trecut o tânără din comuna Gropnița. Aproape de miezul nopții, s-a trezit cu tatăl ei în pat. Bărbatul a sărit pe ea, i-a rupt lenjeria intimă și a forțat-o să aibă raporturi intime cu el. Abia spre dimineață fata a reușit să scape și să se refugieze în casa bunicilor. Aceștia au anunțat poliția, iar tatăl incestuos a fost ridicat de oamenii legii.

Ulterior, magistrații de la Judecătoria Hârlău au decis arestarea individului.

Localnicii din Gropnița sunt mirați de cele întâmplate, deși recunosc că bărbatul avea un comportament destul de ciudat. De altfel, doar cu câteva zile înainte de oribila faptă, individul s-a mai ales cu un dosar penal după ce a fost prins în timp ce conducea băut. Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri