Scandal în centrul Aradului: un bărbat a încercat să urce pe un tramvai. Motivul

Wednesday, 15 January 2020, 23:02 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Un bărbat de 27 de ani a fost încătușat, miercuri, decătre polițiștii locali din Arad după ce a devenit violent, s-a cățărat pe un tramvai motivând că mijlocul de transport în comun era pe punctul de a-l călca și, ulterior, a răsturnat coșurile de gunoi din zona Boul Roșu din centrul municipiului Arad.

Agenții au ajuns imediat la fața locului ca urmare a unui apel primit la dispeceratul Poliției Locale Arad.

Bărbatul, care nu are ocupație și domiciliat pe strada Preparandiei din municipiu, a fost depistat în incinta casei de pariuri din zona Boul Roșu, unde acesta se refugiase după plecarea tramvaiului.

A fost nevoie ca polițiștii locali să îl încătușeze pe tânărul recalcitrant, acesta aflându-se într-o stare de maximă surescitare.

Ulterior, polițiștii locali au sunat la 112, iar bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad. Polițiștii locali au escortat ambulanța cu care acesta a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Fiind un personaj care prezintă antecedente în privința unor episoade similare celui de miercuri, arădeanul a fost internat la secția de psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Citiți continuarea pe realitateadearad.net

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri