"Moartea căprioarei", în direct pentru copiii dintr-un autobuz

Tuesday, 19 November 2019, 10:09, Sursă: realitatea Neamț

Celebra poezie a lui Nicolae Labiș s-a transformat în realitate pentru elevii dintr-un autobuz. O căprioară a murit după ce a fost lovită de un microbuz, în această dimineață, în comuna Borca, din județul Neamț.

Adaugă părerea ta

O căprioară a murit după ce a fost lovită de un microbuz, în această dimineață, în comuna Borca. Circulația a fost blocată pe un sens de mers.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, în această dimineață, în jurul orei 7:30, un echipaj de pompieri de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului a fost la o misiune de degajare a unei căprioare lovite de un microbuz.

În microbuz erau copii care se deplasau spre școală. Nu au fost victime în rândul pasagerilor, iar căprioara era decedată.

La fața locului au fost organele de Poliție, un echipaj ISU și SVSU. Au fost anunțați reprezentanții Romsilva și Gărzii Forestiere.

Pompierii au îndepărtat căprioara de pe partea carosabilă și au spălat șoseaua. Circulația a fost blocată pe un sens. –  a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

Știrea integrală AICI.

Comentarii Existente
2019-11-19 11:34:46
Iulia mihai

Romsilva să pună mâncare la animalele din pădure, să nu mai fie nevoite să coboare de pe munte în căutarea hranei . Pe vremea mea erau locuri amenajate departe de sat, unde urșii,mistreți si caprioarele găseau mâncare. Hai , stat român, fă-ți datoria . Sau din nou nu-ți permite amarata aia de constituție.

Alte articole din: Ultimele Stiri