Bărbat împușcat la vânătoare

Saturday, 30 November 2019, 18:56 Sursă: Realitatea.NET

Un bărbat care participa la o partidă de vânătoare pe raza comunei Ramna (Caraş-Severin) a fost împuşcat accidental, sâmbătă după-amiază, fiind atins de un glonţ care a ricoşat, scrie realitateaderesita.net.

Adaugă părerea ta

"În jurul orei 15,10, Poliţia oraşului Bocşa a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în zona cabanei de vânătoare Smida, de pe raza comunei Ramna, un bărbat a fost împuşcat accidental, fiind atins de un glonţ ricoşat. Echipa de poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Bocşa, care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, a identificat doi bărbaţi, de 48 şi 56 de ani, care ar fi participat la o vânătoare în zona respectivă. Din primele cercetări, rezultă faptul că bărbatul de 56 de ani ar fi executat un foc de armă cu arma de vânătoare, glonţul ricoşând şi lovindu-l în zona maxilarului pe bărbatul de 48 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Comentarii Existente
2019-11-30 20:15:03
Marius

Tare ma bucur când aud vesti din acestea, când sunt împușcați sau omorâți, "bărbații" curului, care omoara animale fără apărare, în numele unei activități primitive, numite vânătoare, cand niste imbecili obositi si nespalati, se aduna in triburi si haituiesc bietele vietati. La cat mai multi morti va doresc, mortii mamilor voastre de gunoaie!

2019-11-30 20:20:42
Vanator

Esti prea dobitoc si exaltat si nu merita sa-mi pierd timpul cu tine. Habar nu ai ce presupune "vanatoarea".

2019-11-30 20:37:46
Marius

Hai lamureste-ma tu, ce mare cacat reprezinta? O adunatura de betivi frustrati, primitivi, care incearca sa-si refuleze frustrarile lor de ratați, asupra unor fiinte nevinovate, daca ati fi pusi in fata unui pericol real, va căcați pe voi de frică, "vitejii" sulii. Asa ca lasa-ma mai vitezule vanator pe mine, cu vrajelile voastre de doi bani, gunoaie nespalate.

2019-11-30 21:19:55
Vanator

Pentru exaltati de genul tau s-au construit stabilimente speciale de terapie si tratament Balaceanca, Socola, Nifon etc. Efectiv nu se poate dialoga cu specimene frustrate, inferioare psihologic si cu un puternic grad de ura morbida, un mic hitlerist ce esti care vrea sa dea impresia de atotcunoastere. Exista personal specializat pentru tine. Mergi intai pe tratament si apoi o sa-ti trimit bibliografie despre fondul cinegetic in general.

2019-11-30 22:41:59
Marius

Bă băiatule, tu ce nu înțelegi din ce-ți scriu eu, astea cu vânătoarea și fondul cinegetic, sunt invențiile unor idioți ca și tine, fără sentimente, refulati și frustrați, care-și arata "vitejia" omorând. De ce morții tăi, va strângeți voi vitejii curului intr-in țarc, la basinosul de Țiriac, va impartiti in doua tabere si trageti unii in altii, sa va aratati curajul si in felul asta mai scapa si omenirea de niste idioti, faceti o vanatoare pe cinste. Cu oameni ca tine, ca cei din tagma cacatilor cu pușcă, nu se poate vorbi decent, nu meritati pur si simplu.

2019-12-01 02:27:41
Vanator

Urmeaza ce ti-am recomandat poate mai exista o sansa pentru tine. Nu esti total irecuperabil sa sti, exista metodologie specifica pentru tratament. In mod normal intr-o tara civilizata aveai deja politia la usa in urma celor scrise, cat despre un control psihologic, daca nu chiar psihiatric oricum nu scapai. Bucura-te inca de Romania cat mai poti, tara fara legi si a tuturor posibilitatilor.

Alte articole din: Ultimele Stiri