Cum îți dai seama dacă ai cununiile legate și ce trebuie să faci

Friday, 11 August 2017, 10:45 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cei mai afectați de “blestemul cununiilor legate” sunt tinerii care traversează un eșec sentimental chiar atunci când trebuie să spună „Da” persoanei iubite.

„Legarea cununiei o fac vrăjitorii, fermecătorii și oamenii cei răi. Unii din invidie, alții din răzbunare, iar alții fără motiv, pur și simplu din plăcerea de a face rău, aleargă la lucrul cel necurat și mănâncă norocul și soartă cea bună a tinerilor.

Unii iau semne de la tineri, le pun semne, aruncă cu apă de la vrăjitori în față lor, alții lucrează cu semne de la morți: cu piedică de la mort, capete de lumânări culese de pe morminte, cu țărână de pe morminte, cu apă cu care a fost spălat mortul, cu semne luate de la mort și zic – când se va scula mortul acesta atunci să se căsătorească cutare”, a povestit Părintele Ilarion Argatu.

Uite cum îți dai seamă că ai legate cununiile:

  • Dacă atunci când vine cineva să te ceară în căsătorie, te cuprinde o stare de neliniște urmată de o stare de jale și plâns, este semn că-ți sunt legate cununiile.
  • Dacă atunci când participi la o cununie și te cuprinde o stare de rău, de greață și leșin în timpul slujbei, încât trebuie să ieși afară și să pleci, este semn că-ți sunt legate cununiile.
  • Atunci când la cererea în căsătorie nu-ți place de partener, simți că nu trebuie să te căsătorești, tot ceea ce ți-ai dorit până atunci și ai eșec din cauza această și așa se întâmplă de fiecare dată de câte ori ești cerută în căsătorie, este semn că-ți sunt legate cununiile. Vrăjitoarea a menit așa: „să nu-i placă, să nu-i trebuiască, ori lui ori ei”.
  • Atunci când anii trec și nimeni nu te vede, nimeni nu te place și nimeni nu te cere în căsătorie, este semn că-ți sunt legate cununiile. Vrăjmașul căsătoriei tale ți-a dat apă de la mort și a menit așa: „asa cum place mortul la lume, așa s-o placă pe fata aceasta cine se va uită la ea”.

Ce trebuie de făcut? Duhovnicul va cerceta situația în care se află tinerii, pentru că nu toate cazurile sunt la fel. Nu toate legările sunt făcute la fel și cu aceiași putere drăcească.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri