Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

André Rieu a scăpat de amenda primită din cauza lui Gheorghe Zamfir

Tuesday, 05 December 2017, 09:56 Sursă: REALITATEA.NET

Cele 7 concerte au avut loc în 2015, la Maastricht, iar judecătorii au considerat că cei 12 copii  de la compania muzicală a virtuosului naist Gheorghe Zamfir au cântat până la miezul nopții, în condițiile în care, potrivit legislației olandeze , ora limită era 23:00, anunță site-ul stiridindiaspora.ro.

În prima instanță André Rieu a primit o amendă mai mare de 233 de mii de euro, care apoi a fost redusă la jumătate. Muzicianul a contestat și a doua amendă, susținând că din cauza lui Gheorghe Zamfir este vinovat de această situație, întrucât artistul român ar fi fost responsabil de prestațiile micilor artiști .

La ultima înfățișare, avocatul lui Rieu a argumentat că micii muzicieni au fost pe scenă timp de câteva minute, doar pentru a saluta mulțimea la finalul concertului, iar judecătorii i-au dat dreptate și au anulat amenda, scriu jurnaliștii belgieni de la SudInfo.

Gheorghe Zamfir l-a acompaniat pe celebrul violonist olandez în concertele programate în Maastricht, în 2015. Zamfir a fost însoţit atât de taraful său, dar şi de circa 30 de dansatori din Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania şi de micii interpreţi la nai pe care publicul român i-a putut admira concertele ce au avut loc în Piaţa Constituţiei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE