Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Viorica Dăncilă: ”Am fost premierul cel mai jignit din România, poate pentru că am fost femeie”

Tuesday, 13 August 2019, 20:05 Sursă: REALITATEA.NET

Viorica Dăncilă, premierul României, a participat, marți, la Craiova, la conferința județeană pentru alegerea conducerii PSD Dolj, acolo unde a făcut o serie de declarații spumoase. 

Viorica Dăncilă este de părere că a fost cel mai jignit premier din România, motivând astfel: ”poate pentru faptul că am fost femeie”.

"Nu pot fi de acord cu aceste jigniri. Vreau să spun că am fost premierul cel mai jignit din România, poate pentru că am fost femeie, nu înțeleg acest lucru. Nu înțeleg aceste jigniri, mai ales că ele vin din partea bărbaților.

Mă întreb dacă așa se comportă cu partenerele lor, așa se comportă cu prietenele, cu soțiile. Putem avea o discuție civilizată și cred că la acest standard trebuie să ne raportam, nu am să răspund celor care vin cu tot felul de jigniri și cu tot felul de cuvinte grele, cu această violență verbală.

Eu cred că nu asta caracterizează poporul român și dacă ei cred că așa câștigă mai mult și că venind cu aceste jigniri și dezinformări sunt mai puternici, eu le spun că se înșală.

Cred că aceasta dovedește calitatea lor și dacă ne judecă pe noi, prima dată trebuie să uite în oglindă și să vadă cum sunt ei pentru că în momentul în care vii cu astfel de jigniri... citeam astăzi că un nou membru în politică a dus niște aprecieri și niste expresii greu de calificat", a spus Viorica Dăncilă, la Dolj.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL