Violul din Văleni, Vaslui, se repetă. Doi tineri au violat şi jefuit o bătrână. Ce a decis instanţa

Saturday, 09 January 2016, 17:06 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Pe 8 ianuarie instanta Judecãtoriei Husi a dispus mentinerea acestora în închisoare, fiind considerati periculosi pentru ordinea publicã.

În ciuda gravitãtii faptelor comise, cei doi – Gigel Stan (32 ani) si Mircea Dumitru Baciu (20 ani) – au tot fãcut cereri de înlocuire a mãsurii arestului preventiv cu controlul judiciar sau arestul la domiciliu. Rând pe rând, însã, instanta a respins, ca nefondate, aceste cereri. Indivizii au fost trimisi în judecatã pentru tâlhãrie si viol, dupã ce, în octombrie 2015, au pãtruns în toiul noptii în casa unei bãtrâne singure din satul Vãleni, comuna Pãdureni, cu scopul de a o tâlhãri.

Au bãtut-o si apoi au batjocorit-o, luându-i cei 100 de lei, gãsiti în locuintã. Scãpatã cu viatã din mâna agresorilor, femeia a avut puterea sã iasã pânã la poartã, pentru a cere ajutor vecinilor. Fapta a îngrozit comunitatea si i-au determinat pe reprezentantii Primãriei Pãdureni sã anunte punerea la punct a unor mãsuri sporite de pazã a satelor componente ale comunei, mai ales pe timp de noapte.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL