USR: ”După ce a îngropat țara alături de PSD, ALDE vrea să scape de factura guvernării”

Tuesday, 20 August 2019, 12:40, Sursă: REALITATEA.NET

Uniunea Salvați România face o analiză a acțiunilor celor de la ALDE, care amenință zilele acestea cu ruperea alianței de guvernare.

Adaugă părerea ta

Cei de la USR sunt de părere că ALDE vrea să scape de factura guvernării, după ce a îngropat țara alături de PSD.

Ei spun că ”degeaba încearcă liderii ALDE să pozeze acum în reformatorii instituțiilor statului, în politicienii care pledează pentru un program de guvernare realist și o echipă guvernamentală restructurată pe criterii de competență”.

USR consideră că ALDE a participat la îngroparea economică a României prin implementarea unui program de guvernare populist și nefundamentat.

”Călin Popescu Tăriceanu și colegii săi sunt cei care au cauționat, de doi ani și jumătate, îngroparea economică a României prin implementarea unui program de guvernare populist și nefundamentat.

Călin Popescu Tăriceanu și colegii săi au girat măsurile din OUG 114, ordonanță care i-a făcut pe administratorii de pensii Pilon II să se gândească la retragerea din România și a avut ca efect, până acum, creșterea de 353 de ori a importurilor de gaze.

Călin Popescu Tăriceanu și colegii săi sunt cei care au susținut distrugerea sistemului de Justiție și albirea dosarelor corupților, prin OUG 13, prin masacrarea legilor Justiției și prin sute de modificări nocive la Codurile penale.

Călin Popescu Tăriceanu însuși a profitat din plin de pârghiile puterii, atât prin ocuparea celei de-a doua funcții în stat, cât și prin blocarea dosarului penal în care era acuzat că a primit, indirect, o mită de 800.000 de dolari.

ALDE este în egală măsură răspunzătoare pentru guvernarea incompetentă și coruptă din ultimii doi ani și jumătate, iar românii nu pot fi păcăliți cu scenete ieftine și ultimatumuri golite de sens!”, spun cei de la USR.

Alte articole din: POLITICĂ