Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Turcan: ”Cu Dăncilă, PSD a rămas același partid corupt și clientelar ca pe vremea lui Dragnea”

Sunday, 25 August 2019, 17:08 Sursă: REALITATEA.NET

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL și prim-vicepreședine al partidului, este de părere că PSD, cu Vioricăi Dăncilă în frunte, a rămas același partid corupt și clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea.

Deputatul a declarat, după validarea Vioricăi Dăncilă candidat PSD la alegerile prezidențiale, că șefa social-democraților ar avea în intenție să desăvârșească, din fruntea statului, prioritățile toxice ale lui Liviu Dragnea.

”Desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat la Președinție, ca și remanierea din aceste zile arată că doctrina Dragnea e mai valabilă ca niciodată la vârful PSD.
Cu Vioricăi Dăncilă, PSD a rămas același partid corupt și clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Nu s-a schimbat absolut nimic, cu toate promisiunile făcute de Viorica Dăncilă ajunsă la conducerea partidului.
Noii miniștri propuși reprezintă garanția că sectoarele pe care le vor gestiona sunt condamnate la subordonare politică și subdezvoltare. Sunt personaje care nu au ce căuta în fruntea unor ministere. Cu Dana Gîrbovan la Justiție, Dăncilă se asigură că Secția specială de investigare a magistraților rămâne în picioare și că legislația penală va servi interesele corupților din PSD.
Cu Iulian Iancu ca vicepremier pe probleme economice, Dăncilă se asigură că investițiile majore sunt blocate. Cu Șerban Valeca la Educație, șansele ca acest domeniu să fie conectat la rigorile timpului prezent sunt nule. Cu lecția bine învățată de la Liviu Dragnea, cu mesajele primite de la baronii PSD în buzunar pentru că rareori vorbește liber, Viorica Dăncilă pornește în cursa pentru alegerile prezidențiale cu un singur crez: să desăvârșească, din fruntea statului, prioritățile toxice ale lui Liviu Dragnea. Nicio cosmetizare nu mai poate ascunde efectul profund toxic pe care PSD îl are asupra României. Un partid anti-european, anti-românesc și pro-infractori”, scris Raluca Turcan pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL