Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traian Băsescu: ”Nu mi-aș dori ca unul ca Barna să ne fie președinte!”

Sunday, 25 August 2019, 18:08 Sursă: REALITATEA.NET

Traian Băsescu este de părere că Theodor Paleologu se va descurca ușor la dezbaterile din campanie cu Viorica Dăncilă, candidatul PSD și cu Dan Barna, cel al Alianței USR-PLUS.

Dacă despre Dăncilă spune că îi va lua hârtiile din față, cu Barna va discuta în ideologii.

”Paleologu este un crestin-democrat, un om care prin educație are valori creștine, va merge pe susținerea valorilor creștine. Theodor Paleologu nu și-a făcut studile la Caracal sau în vreo comună cu universitate privată, e absolvent de Sorbona, facultatea de filosofie și e un om care gândește, ceea ce este foarte important în aceste zile când avem numai mediocrități în vârful statului”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea TV.

Întrebat ce discurs ar putea să-l încurce pe Theodor Paleologu în campanie cu adversarii politici, Traian Băsescu a declarat: ”Cu doamna Dăncilă e simplu, la discuția dintre ei doi o să-i ia hârtiile din față, iar cu Barna, acesta e un candidat care promovând neo-marxismul este o belea pentru România, nu mi-aș dori ca unul ca Barna să ne fie președinte”, a mai spus Traian Băsescu.

Acesta i-a făcut un portret candidatului PMP la prezidențiale, spunând despre el că cel mai valoros intelectual care participă la alegerile din acest an.

”L-aș creiona pe Paleologu ca fiind cel mai valoros intelectual care participă la alegerile din acest an, ceilalți vor fi niște candidați de partid, el nu e un practicant al politicii de partid, ci e mereu desupra, că vrea să fie un președinte liber de obligații politice pentru a putea să-și facă menirea de președinte pentru a scădea tensiunea din societatea românească”, consideră Traian Băsescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL