Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Congresul PSD va avea loc pe 24 august

Monday, 29 July 2019, 17:48 Sursă: REALITATEA.NET

În faţa sediului PSD au venit şi câțiva protestatari care poartă un banner pe care scrie: "Voi le-aţi ucis!!!". 

Protestatarii au încercat să blocheze ieșirea din curtea sediului PSD din Băneasa a mașinii în care era primarul general Gabriela Firea strigând: ”Dormiți bine?” sau „Puneți-vă în locul părinților”.

Membrii Cex au decis să organizeze congresul, amânat ca urmare a evenimentelor din Caracal, pentru data de 24 august.

"Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat se reunește luni, 29 iulie 2019, de la ora 18:00, la sediul din Băneasa, strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 1", se arată într-un comunicat de presă al PSD.

Se pare că ședința de urgență a conducerii PSD se organizează după ce premierul a anunțat amânarea congresului și dorința de a demara un referendum pentru înăsprirea pedepselor pentru infracțiunile de omor, viol și pedofilie, ca urmare a cutremurătorului eveniment de la Caracal.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că ia în calcul posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor în vederea înăspririi drastice a pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie, în contextul crimei de la Caracal.

Șefa Guvernului a adus în discuție perspectiva castrării chimice în cazul celor care se fac vinovați de infracțiuni de natură sexuală.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL