Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Se cere demisia lui Cuc: ”Cu recepţii făcute pe jumătate vom avea autostrăzi la Paştele Cailor!”

Tuesday, 13 August 2019, 19:32 Sursă: REALITATEA.NET

Liberalul Lucian Bode consideră că Ministrul Transporturilor trebuie să demisioneze de urgență, afirmând că vom avea autostrăzi în România la Paştele Cailor, cu recepţii făcute pe jumătate.

”Incompetenţa de la transporturi loveşte din nou! Domnule ministru, Răzvan Cuc, cu recepţii făcute pe jumătate vom avea autostrăzi în România la Paştele Cailor! În plin scandal legat de recepţia loturilor 3 şi 4 din autostrada Lugoj-Deva , ministrul transporturilor Răzvan Cuc lansează o fumigenă şi promite finalizarea în decembrie a unui alt obiectiv important - magistrala de metrou M5 Drumul Taberei-Eroilor! Ca să mascheze eşecul inaugurării celor 43 de km din A1 Lugoj –Deva, promisă iniţial la sfârşitul lunii iulie, apoi până pe 15 august, ministrul Răzvan Cuc iese la rampă şi încearcă să arunce praf în ochii celor care încă se mai încred în spusele domniei sale.

Suntem la mijlocul lunii august, iar disperarea este mare pentru domnul ministru Cuc și pentru Guvernul PSD! Nu au reușit să finalizeze niciun kilometru de autostradă din cei 100km promiși, iar în acest ritm riscul să avem un mare ZERO până la sfârșitul anului este uriaș.

Ne aflăm în următoarea situație – loturile 3 si 4 din A1 Lugoj-Deva au fost prezentate de către CNAIR la pachet, când se discuta despre inaugurare erau mereu prezentate cu același termen. Brusc, în al 12 lea ceas, CNAIR constată că sunt nereguli pe lotul 3 și recepția va fi amânată. Deși lotul 4 poate fi recepționat, pe el nu se va putea circula până când nu se remediază problemele de pe lotul 3!

Este clar că în România cu echipa actuală de la Transporturi și CNAIR niciun proiect major nu are șanse să fie dus la bun sfârșit fără blocaje!

Pe frontispiciul celor două instituții scrie cu litere mari-INCOMPETENȚĂ, DEZINTERES și MINCIUNĂ!

După o rectificare negativă la transporturi, după acest nou episod halucinant de neprofesionalism un singur lucru mai poate spăla rușinea care acoperă aceste 2 instituții - demisia de urgență a celor doi șefi de instituții!”, a scris, marţi, pe Facebook, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor, deputatul PNL Lucian Bode.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL