Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal cu Poliția la un fast-food din capitală. Doi deputați PSD au refuzat să poarte mască și au devenit recalcitranți

Tuesday, 07 July 2020, 09:05 Sursă: Realitatea.NET

Surse din Poliție au declarat pentru G4Media.ro că este vorba despre deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Stativă.

Potrivit Poliției, în această dimineața, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant.

Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL