Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ronan Keating, terifiat de drumul către Brașov: ”Nu mi-a fost atât de frică în viața mea”

Sunday, 25 August 2019, 19:24 Sursă: REALITATEA.NET

Ronan Keating, fost component al grupului Boyzone, a susținut sâmbătă seara, la Brașov, un recital pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019.

Celebrul cântăreț de origine irlandeză le-a mărturisit spectatorilor că a avut parte, în drum către Brașov, de o experiență care l-a făcut să-i fie foarte teamă. După ce a aflat că membrii orchestrei sale au făcut patru ore și jumătate cu mașina de la București până la Brașov, Ronan Keating a decis să ia un avion.

„Băieții din banda mea au venit aici ieri (vineri - n.r.), dar le-a luat patru ore și jumătate să vină cu mașina de la București, așa că eu am zis: N-o să fac asta! Am închiriat un avion și am zburat azi, mi-a luat doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-aș fi imaginat. Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților”, a mărturisit Ronan Keating, la mijlocul recitalului său.  „E magnific, e frumos, dar mie mi-a fost atât de frică!”, a adăugat el.

„Am avut însă un pilot foarte abil, umitor și m-a dus într-un tur. Dar la un moment dat, a decis să încline avionul într-o parte ca eu să pot privi mai bine munții”, a povestit Ronan Keating. „N-a fost o idee bună!”, a continuat el râzând. „Dar iată-mă aici, teafăr și nevătămat!”, a mai spus Keating înainte de a încheia cu o glumă: „Aveți cu adevărat o țară frumoasă, e magnifică, am fost încântat să o văd din văzduh azi!”, a afirmat el, completând apoi: „... Am avut ochii închiși aproape tot timpul zborului!”, a spus, pe scenă, Ronan Keating.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL