Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareș Bogdan: ”Sunt absolut convins că domnul președinte NU o va accepta pe Dana Gârbovan”

Saturday, 24 August 2019, 15:17 Sursă: REALITATEA.NET

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, are convingerea că Dana Gîrbovan nu va fi acceptată în funcția de ministru al Justiției, propusă, vineri, de premierul Viorica Dăncilă.

Fostul jurnalist întreabă, pe Facebook, dacă asemenea propunere este făcută ”la mișto”.

”Sunt absolut convins că domnul președinte NU o va accepta pe Dana Gârbovan în fruntea Ministerului Justiției. Așa cum i-a respins pe Nicolicea, Olguța, Drăghici, Brăiloiu etc, așa cred că va proceda și acum. Sunt convins ca nici Valeva si nici Iancu nu vor ajunge ministru al Educatiei, respectiv vicepremier. Sa nu uităm cine e Gârbovan! Propunerea lui Dăncilă e făcută la mișto, nu?”, întreabă Rareș Bogdan.

Acesta a făcut referiri și la discursul candidatului PSD la alegerile prezidențiale, despre care are bănuieli că este făcut de consilierii lui Dragnea.

”A propos, bănuiesc că discursul doamnei PM, lansată la apă pe „Eye of the tiger”, e scris de consilierii lui Dragnea. Atâtea minciuni pe minut n-am mai auzit decât în vremurile de glorie ale fostului stăpân al PSD.

Acuzațiile la adresa președintelui României sunt atât de ridicole încât, dacă discursul n-a fost scris de Dragnea, cred că sunt tot la mișto. Sau oamenii ăștia îi cred pe români foarte proști. Chiar și pe votanții lor. Mă, uitați-vă la ce a pățit Tăriceanu! Vreți să cădeți sub 10%? Spor!”, transmite Rareș Bogdan.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL